torsdag 25 april 2013

Vinteruppehåll

Nu har denna sida legat i ide under vinterhalvåret då vi inte kunnat göra så mycket utvändigt. Dock så har vi gjort lite små saker invändigt, två stycken sittbänkar vid entrén bland annat.

Killers nya sovplats!

Byggd av två överskåp från Ikea plus lite panelskiva, lister och bänkskiva.
Nu börjar våren göra sig påmind och vi kan börja planera trädgården och fortsätta byggandet utvändigt, dock så började det klia i fingrarna på mig (Nicklas) redan i början av mars. Jag kunde inte hålla mig utan var ute i snön och mätte mellan staketstolparna samt började bygga/måla staketdelarna (tar en jä..a tid). Nu är jag klar med ca 30 st, bara 25 st kvar, suck!

Vi har även beställt syréner till en häck på 50 meter som vi ska ha mellan oss och grannen mitt emot oss, men vi har inte hämtat dessa då grävaren ska göra rännan för dem när han kommer och gör i ordning resten av tomten här i början av maj.


Vi hade en omröstning på olika modeller av staket och denna vann, bara att göra 54 st till!
Tur att man får hjälp med byggandet av sonen!
När jag får slut på arbete så blev jag beordrad att bygga en sådan här vid kortsidan av poolen, samt att spänna upp segelduk som väggar och tak (sidan mot poolen utan segelduk så klart) , kan nog bli bra eller vad tror ni?